En oas där man kan hitta allt för sin hälsa

Gryningen InteriörTänk att det är 10 år sedan vi satte nyckeln i låset till Gryningen! Aldrig jobbat i butik förut, aldrig bemött kunder över disk. Hur skulle det här gå? Vi hade en vision om en oas där man kan hitta allt man behöver för att upprätthålla sin hälsa och där tanken om att vårda miljön alltid finns närvarande. Med ett brinnande intresse och mål att göra Gryningen till Stockholms och även Sveriges bästa hälsokostbutik kavlade vi upp ärmarna. Den första utmaningen blev att leta leverantörer för att utöka sortimentet så att inget skulle fattas på hyllorna, själva hade vi i åratal åkt runt hela Stockholm och ända till Järna för att hitta eko-produkter. Vi ville att man skulle kunna hitta allt för ett hälsosamt liv på Gryningen. Idag har vi mer än 100 leverantörer, stora som små. Vi är otroligt nöjda med sortimentet.

Första veckan på Gryningen, första beställningen från Biodynamiska Produkter då gick jag ”nuts”! Christer, chauffören som levererade (och fortfarande levererar fast nu tre ggr i veckan) undrade nog om vi var galna. – Kommer ni verkligen kunna sälja så här mycket grönsaker, sa han. För mig var det paradiset med alla dessa frukter och grönsaker. Jag tror att jag vågar påstå att vår grönsaksdisk har blivit succé. Tänk, till jul sålde vi nästan 100 kg biodynamisk grönkål på ett par dagar. Vårt framgångskoncept är nog mixen, att vi har alla bra tillskott och preparat på hyllorna men att det som är basen – grönsakerna och frukterna – självklart alltid finns med.

Etiketter: ,

6 svar till En oas där man kan hitta allt för sin hälsa

 1. Pingback: Gryningen öppnar webbshop | Järna Kommunikation

 2. Emanuel skriver:

  Fin inlägg Mickey :)
  Kul att höra er historia, berätta gärna mer i kommande inlägg! Jag kommer följa er blogg såklart ;)

  Lycka till under ”festveckan”!

 3. Olof Olsson skriver:

  Kul att det går framåt för er och för ekologiska produkter. Det är framtiden! Hoppas fler och fler också hittar till er fina och välsorterade butik. Jag kommer också att prova på att handla på gryningen via webben, det kommer underlätta för mig när jag är i stugan under sommarmånaderna. Kul, och lycka till!
  /Vänligen Olof

 4. Billie skriver:

  Jag kommer förbi imorgon! Helt klart!

 5. Brorsan skriver:

  Kul att ni fått fart på webbshoppen. Och nya sidan är superfin. Skriv ofta i bloggen, kommer kolla in ibland :-).

 6. Hej!

  Tack för en jättebra butik och jättebra sortiment!

  Christofer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>